Altijd een pakket dat bij uw past

Bij een moderne bedrijfsvoering hoort het voeren van een hedendaags communicatiebeleid. Door via verschillende media herhaaldelijk onder de aandacht van uw doelgroep te komen versterkt u uw positie in de huidige markt. Communiceren met uw klant speelt daarbij een belangrijke rol.
Vertel ons uw doel, doelgroep en budget, en wij adviseren u graag hoe u een maximaal rendement kunt halen uit uw investering en de manier waarop we het Gilsing concept daarbij zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Gilsing levert maatwerk waarbij u zelf bepaalt in welke plaats u adverteert en met welk medium.

 

BASIS PAKKET

Adverteren in huis-aan-huisbladen die ook echt gelezen worden. Ultralokaal rechtstreeks ‘op de schoot’ bij uw klant. Wekelijks in de bus op een vaste dag waarbij de lezer vaak zit te wachten op de bezorging. Bepaal samen met de Gilsing adviseur uw regio. Dit kan variëren van ultralokaal tot een dekking in geheel Midden-Limburg.

 

PROFESSIONAL PAKKET

Naast de advertentie in de bladen ook online adverteren op het digitale Gilsing platform. Dagelijks boordevol actueel nieuws op lokaal niveau. Klanten lezen hier het snelst wat hen echt bezig houdt. Razendsnel reageren met alles wat u aan uw doelgroep wilt laten weten. Ook hier kan gekozen worden voor het adverteren binnen een dorpskern of binnen een groter gebied. Ook kunt u gebruik maken van de facebookpagina van het platform.

 

EXECUTIVE PAKKET

Samen met uw Gilsing adviseur wordt uw strategie bepaald. Aan de hand van uw wensen wordt een product voor u op maat samengesteld dat gespreid wordt over de verschillende modules binnen het Gilsing concept. Aan de hand van uw beschikbare budget stellen we alles in het werk om uw boodschap bij uw klant/doelgroep te krijgen.

 

twitterdark
indark
facebookdark